tirsdag 4. september 2012

Ny kjole fra ReDoir

Denne kjolen hadde jeg egentlig tenkt å ha selv, men alt er jo forgjengelig. Den er i størrelse XL og er til salgs på Epla
Den er laget av både nye, og secondhand materialer og heter "Prikken over I en"
Kanskje noe for deg;)

Gjenbruk 

Som dere etterhvert gjerne vet er jeg nok litt over gjennomsnittet opptatt av gjenbruk og gamle ting. Jeg gikk en runde i huset en dag og tok en liten titt.
Alt dette har jeg enten fått, funnet eller betalt en slikk og ingenting for. De ulike tingene er jeg blitt så inderlig glad i og alle har en histore å fortelle.Dette skapet fikk jeg da en venn skulle flytte.

Dette fikk jeg av noen jeg kjenner som ikke ville ha det. Oppå ligger det en stor vakker marmorplate. Det er et gammelt vaskevannsbord.
Dette er en gammel løvsamler tror jeg. Vi bruker den til å ha ved i. Den fikk jeg av en god venn til bursdagen, gjett om eg ble glad;)
Denne stolen fant jeg i en kontainer. Den har jeg malt med en gammeldags pigmentbeis, og trukket på nytt. Det er en stor stol og står sammen med en gammel speilkommode i gangen.
And its more to come, dette er bare et lite knippe jeg knipset i farten på vei ut.
Ha en god dag


1 kommentar:

 1. Hei Hege
  Så mange flotte gamle møbler! Jeg likte spesielt godt vaskevannsbordet og løvsamleren.
  Når det gjleder denne trestolen vår malt i lys ferskenrosa farge kjenner jeg ikke navnet på den. Synes bare den er veldig fin!
  Så flott at du har fått tak i så mange!
  Fin dag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett